De waarde van profetie

Als je de waarde van iets ziet dan ga je er in investeren. Als je weet hoe belangrijk het is dat een kind zich in de eerste 4 jaar kan hechten om heel veel problemen later te voorkomen, dan ga je investeren in je kind. Gevangenissen en psychiatrische inrichtingen zitten vol met mensen die afgewezen zijn en in hun ziel voelen dat er niet van hen gehouden wordt. Als je de waarde weet van luisteren naar God, Zijn woorden horen en doorgeven dan wil je er in investeren. Er alles van weten. En dat je veel God mag horen spreken voor jezelf en natuurlijk voor anderen.

Door inspiratie van de Heilige Geest zegt Paulus her eigenlijk ronduit dat we vooral moeten jagen op profetie, om die te krijgen. Zoals iemand jaagt op de nieuwe Iphone, omdat hij deze heeeeel graag wil hebben, zo jagen wij op profetie. We willen dat heel graag krijgen. Onder de knie krijgen.

Profetie geeft leven. Al je iemand intiem wil kennen dan moet je elkaar spreken.

Ik sta voor de deur en klop aan. Als iemand mijn stem hoort en de deur opent, zal ik binnenkomen, en we zullen samen eten, ik met hem en hij met mij.

Openbaring 3:20

Als wij zijn stem horen en de klop horen dan gaan we de deur open doen. Dan kan de hechte band gaan beginnen en gaan groeien.

Een belangrijk principe vanuit het oude testament wat nooit gestopt is:

Zo doet God, de HEER, niets zonder dat hij zijn plan heeft onthuld aan zijn dienaren, de profeten.

Amos 3:7

God spreekt heel graag. Elke dag. Waar je ook bent. Ook in jouw bedrijf.

Bedrijfsprofeet.nl © 2024. All Rights Reserved.