Johan den Hartogh

Bedrijfsprofeet.nl is een initiatief van Johan den Hartogh. Hij bezoekt ondernemers in hun bedrijf. Het hoofddoel is om vanuit Gods Woord ondernemers te bemoedigen. Om God ruimte te geven om te spreken.

Waarom eigenlijk een bedrijfsprofeet? Is dat echt nodig? Kan profetie ons helpen? Zijn woorden van God belangrijk in onze bedrijven? Kunnen we wonderen en gebedsverhoringen verwachten in het bedrijfsleven? Goede vragen. De afgelopen 5 jaar heb ik gezien dat dit mogelijk is. Ik ben 5 jaar betrokken geweest als bidder in een transportbedrijf. Daar mocht ik leren om woorden van God te ontvangen en deze door te geven.

Wanneer we een Koninkrijksperspectief hebben zal onze focus niet alleen beperkt zijn tot kerkbijeenkomsten op zondag. Of alleen de 'geestelijk activiteiten. We mogen overal het hart van Vader laten zien. En we mogen de missie van Jezus voortzetten de wereld in. Ook de bedrijfswereld. 

Toen Jezus zei: ‘Ga de hele wereld in’, bedoelde Hij elk deel van de wereld, inclusief de bedrijven. Dus vat moed, wees bemoedigd en volg de leiding van de Geest om een ​​verschil te maken en Jezus te eren in jouw bedrijf.

Ik kom ook heel graag bij jou en je bedrijf langs om je te bemoedigen en God ruimte te geven om te spreken in jouw bedrijf.

Bedrijfsprofeet.nl © 2024. All Rights Reserved.