Waarom een bedrijfsprofeet?

Waarom eigenlijk een bedrijfsprofeet? Is dat echt nodig? Kan profetie ons helpen? Zijn woorden van God belangrijk in onze bedrijven? Kunnen we wonderen en gebedsverhoringen verwachten in het bedrijfsleven? Goede vragen. De afgelopen 5 jaar heb ik gezien dat dit mogelijk is. Ik ben 5 jaar betrokken geweest als bidder in een transportbedrijf. Daar mocht ik leren om woorden van God te ontvangen en deze door te geven. 

in de Bijbel komen veel mensen tegen waarbij er expliciet werd genoemd wat voor een beroep ze hadden. God is geïnteresseerd in ons hele leven. En dit geldt ook voor onze roepingen en bedrijven. Op ons werk zijn we vaak meer dan 8 uur per dag. Dat is een groot deel van je leven. En God wil betrokken zijn in alle delen van ons leven. En Hij wil ook op je werk jouw leiding geven. Daarom willen we als bedrijfsprofeet.nl dit aanwakkeren. Zodat jij ook opzoek gaat naar Gods stem in jouw onderneming.   

Wanneer we een Koninkrijksperspectief hebben zal onze focus niet alleen beperkt zijn tot kerkbijeenkomsten op zondag. Of alleen de ‘geestelijk activiteiten. We mogen overal het hart van Vader laten zien. En we mogen de missie van Jezus voortzetten de wereld in. Ook de bedrijfswereld. 

Toen Jezus zei: ‘Ga de hele wereld in’, bedoelde Hij elk deel van de wereld, inclusief de de bedrijven. Dus vat moed, wees bemoedigd en volg de leiding van de Geest om een ​​verschil te maken en Jezus te eren in jouw bedrijf. In jouw wereld. 

Ik kom ook heel graag bij jou en je bedrijf langs om je te bemoedigen en God ruimte te geven om te spreken in jouw bedrijf. Maak hier een afspraak. 

Bedrijfsprofeet.nl © 2024. All Rights Reserved.